FPA CORONA NIEUWS 

Update 10/7/2020:

JULI = GRATIS PROEFLES MAAND
Wil jij? Sterker, fitter, weerbaarder, zelfverzekerder, gezonder, vrolijker, een betere versie van jezelf worden?
Maak kennis met FPA! Nu de hele maand juli gratis proefles.

FPA is een gezellige familiesportschool  voor jong en oud. Wij hebben alles in huis voor de recreatieve en gevorderde (vecht-)sporter. Vanaf je eerste les tot wedstrijden op niveau kunnen wij je ondersteunen met jou doel.
Maak nu geheel vrijblijvend kennis met: Kickboksen, Braziliaans Jiu-Jitsu, Krachtsport, MMA, Boksen en/of Grappling. 

Praktisch: in verband met de corona maatregelen mogen we gelukkig weer samen sporten maar buiten de sportzaal is 1,5 meter de regel. Heb je verkoudheidsklachten, dan kunnen we je helaas niet ontvangen. 
Wij moeten ten alle tijde weten wie er bij ons binnen is dus vragen we je aan te melden voor je proefles per e-mail. Geef je naam en de desbetreffende les door en we zetten je op de lijst. Uiteraard gaan we vertrouwelijk met je gegevens om. 
 Update 29/6/2020:

Woord van Andrew:
Terugblikkend op deze onverwachte periode van crisis mag ik alleen maar dankbaar zijn met waar we nu staan!. FPA is er nog, want wij hebben er samen voor gestreden. Ik heb dit natuurlijk niet alleen gedaan. Mede dankzij de steun van mijn loyale leden, hardwerkende personeel, lieve vrijwilligers en hulp uit de soms meest onverwachte hoeken is FPA door deze crisis heen geholpen. We hebben onze nek uitgestoken door een complete buiten-gym op te zetten en zo jullie te kunnen bieden wat er mogelijk was. Ik heb vanaf 14 mei op FPA geslapen om de buitengym te bewaken, want een kapitein verlaat zijn schip in nood niet. Dat alles heeft mij en ons sterker en beter gemaakt. Ik ben weliswaar moegestreden maar dik tevreden en meer dan klaar voor onze doorstart in een verbeterd binnen.

Osu, Andrew.

Tekst loopt door onder de afbeelding. 


De nieuwsbrief
De buiten gym begon als een noodoplossing, maar wat gaan we hem missen nu ie weg is! We hebben ook onwijs geluk gehad met het mooie weer natuurlijk. 

Per 1 juli gaan we weer naar binnen en starten ook de groepslessen weer op. Hoewel we blij zijn met dit goede nieuws beseffen we tegelijkertijd dat de kans op een tweede besmettingsgolf hiermee groter wordt. Laten we met z’n allen verstandig omgaan met de extra vrijheid die we nu krijgen en ons aan de onderstaande maatregelen houden. Laten we elkaar scherp houden!  

Zo ziet de heropening per 1 juli eruit:
- Reserveren alleen voor de groepslessen nog verplicht, fitness reserveren is niet meer nodig.
- De groepslessen starten allemaal  op! We kunnen weer met elkaar BJJ-en, kickboksen, grapplen, boksen en ga zo maar door. Wij adviseren je wel om met een vaste buddy te trainen, dit is een advies, geen verplichting. 
- Het lesrooster is al bekend, kijk op onze app, socials of website. Van 1 t/m 7 juli is het de hele week gratis proeflesweek. Je mag dan gratis iemand meenemen naar alle groepslessen! 
- Voor en na je training is 1,5 meter verplicht. We hebben de fitnesszaal zo ingericht dat je je ook hier aan de passende afstand kan houden. 
- Bij de ingang en op meerdere plekken in de fitnesszaal vind je desinfectie middelen, maak hier goed gebruik van. Reinig je apparaat na ook gebruik.
- Voor ouders geldt helaas nog steeds dat meekijken tijdens de training niet mogelijk is. 
- De wc’s zijn weer geopend. Na gebruik reinig je ook zelf de WC. 
- Ook de bar en de kleedkamers zijn geopend. Geef elkaar ook hier zoveel mogelijk de ruimte.

In de buitengym hebben we ons met z’n allen goed aan de voorwaarden gehouden, we gaan ervan uit dat dit in binnen net zo goed zal gaan. Alleen zo zorgen we er met z’n allen voor dat we zo snel mogelijk naar een ‘normale’ situatie kunnen toewerken.

See you all inside!


EEN SELECTIE UIT ONZE TRAINERS 
Thijs v d Brand
 
Thijs v d Brand
Kickboksen
Ertugrul Bayrak
 
Ertugrul Bayrak
Kickboksen
Mike Houtveen
 
Mike Houtveen
BJJ, Grappling
Mark van der Graaf
 
Mark van der Graaf
Kickboksen jeugd

Fight and Power-sports for everyone