FPA Krachttraining in Amersfoort 

Krachttraining
Veel verschillende takken van sport hebben het nut van krachttraining ontdekt als ondersteuning van andere takken van sport, om zo prestaties te kunnen verhogen. Onze hardcore gym is daar uitstekend op toegerust. Het is dan ook niet zo gek dat deelnemers aan sterkste man competities en crossfit beoefenaars geregeld gebruik maken van onze toestellen die geschikt zijn voor heavy load. Zelfs bij krachtsporten zoals powerliften en gewichtheffen kijkt niemand je gek aan als je hoorbaar de laatste kracht uit je tenen trekt. 

Bodybuilding
Bij FPA heb je de mogelijkheid om bodybuilding te beoefenen in de meest pure zin van het woord. Hardcore Bodybuilding! Mooi gespierd worden, gewoon voor jezelf, of om op competitie niveau mee te gaan doen...Bij ons kan het allemaal. Als beginner laten we je graag kennismaken met deze intensievere vorm van fitness waarbij afzien en grenzen verleggen dagelijkse kost is. En waarbij gezegd moet worden dat bodybuilding niet ophoudt bij de deur van de sportschool. Het is namelijk een allesomvattende lifestyle die je elk uur van de dag bezighoudt met voeding prepareren, eetschema’s volgen en doelen stellen.

Altijd al serieus willen groeien in kracht en shape? Wij hebben daar de tools en de kennis voor. Ben je al een tijd bezig met bodybuilding? Dan bieden wij met onze Hammerstrength apparatuur vast en zeker betere faciliteiten dan je huidige gym. Kom eens langs om te zien wat wij in huis hebben!

IMG_4560
 
EEN SELECTIE UIT ONZE TRAINERS 
Anil Cabri
 
Anil Cabri
Boksen, Kickboksen
Mike Houtveen
 
Mike Houtveen
BJJ, Grappling
Ohw Boersma
 
Ohw Boersma
Kickboksen
Michel Kragten
 
Michel Kragten
Hoofdtrainer BJJ

Fight and Power-sports for everyone