FPA Fitness in Amersfoort 

Natuurlijk is FPA bij uitstek een sportschool voor de beoefenaars van fitness en krachtsport. Eigenlijk is dit een verzamelnaam voor het beoefenen van bodybuilding en alle andere lessen die er tegenwoordig in een fitnesscenter worden gegeven. De naam fitness is wat vriendelijker en breder toegankelijk, omdat het niet direct geassocieerd wordt met “een grote bodybuilder”. Maar eigenlijk doet een fitnessbeoefenaar hetzelfde: namelijk het werken aan een gezonder en mooier lichaam. Maar dan met een ander ideaalbeeld. Daarom is elke fitnessbeoefenaar bij ons van harte welkom: van recreant tot wedstrijd atleet.

Het grote verschil in fitness bij FPA met andere sportscholen is dat bij ons de mogelijkheid om af te vallen of een beter figuur te krijgen niet ophoudt bij het inschrijvingsformulier. Zodra je bij FPA aan de slag gaat zijn de genoemde vakmensen binnen handbereik en zal je mensen met aantoonbare resultaten zien rondlopen. Daarnaast hebben we ook de kennis in huis om jouw dieet te optimaliseren. 

 

Functional training
Wij hebben ons gespecialiseerd in functional power training. Deze vorm van krachttraining is veel uitdagender dan het relatieve saaie trainen op toestellen en machines. Dit kan bij ons met de bekende halters en dumbbells, maar daarnaast ook met powerballs, kettlebelts en een prachtige Power-sledge baan. Bij ons leer je met functional training dat je er niet alleen beter van gaat uitzien, maar jezelf ook veel beter gaat ontwikkelen qua kracht, coördinatie en conditie. Wij leren je hoe je deze trainingen kan gaan invullen. Kom jezelf uitdagen! Wij weten zeker dat deze vorm van trainen jou nooit gaat vervelen.

Bij FPA zorgt inspanning voor resultaat door kennis en ervaring.

EEN SELECTIE UIT ONZE TRAINERS 
Joop Kasteel
 
Joop Kasteel
Kickboksen
Lucielle Verhoef
 
Lucielle Verhoef
Kickboksen jeugd
Thijs v d Brand
 
Thijs v d Brand
Kickboksen
Jeffrey van der Vaart
 
Jeffrey van der Vaart
Kickboksen

Brotherhood, integrity and development