FPA Kickboksen in Amersfoort 

Kickboksen komt voort uit het karate taekwondo en boksen en is in de USA en Japan ontwikkeld. Het eeuwenoude Muay Thai is van grote invloed geweest in de ontwikkeling van het Nederlandse kickboks systeem. De combinatie van stoot -en traptechnieken gecombineerd met de knieën en het zogenaamde ‘clinchen’ maken deze full contactsport tot de meest effectieve in de staande vechtsport.

Bij FPA is iedereen welkom om van het kickboksen te genieten. Zo heb je de mogelijkheid om te trainen op verschillende niveaus: 
- Jeugd (6 t/m 9 jaar)
- Jeugd (10 t/m 15 jaar)
- Recreanten (voor iedereen)
- Gevorderden

Bij FPA train je onder leiding van internationale toptrainers die actief zijn in het wedstrijdcircuit, hetzij zelf als vechter of als coach. Door de diversiteit aan trainers, allen met hun eigen specialiteiten, is iedere les net anders. Zo leert Joop je het voetenwerk en simpele doch harde combinaties, (Thaise-) knieen leer je van Ohw, Andrew zorgt voor technische perfectie en Ertugrul overziet het wedstrijdelement. De jeugd profiteert van Lucielle die zelf van klein meisje tot wereldtopper is gegroeid binnen FPA. 

Kortom, of je nou wil beginnen met kickboksen of al gevorderd bent in de sport. Bij FPA ben je aan het juiste adres!


De kickbokslessen duren 60 minuten. In de gevorderden lessen en de 'sparring'-les op donderdag (18u) zal er ruim tijd worden genomen om het sparren in gecontroleerde omgeving te oefenen.

Schrijf je in voor een proefles en laat jezelf overtuigen!


EEN SELECTIE UIT ONZE TRAINERS 
Maike Den Uijl
 
Maike Den Uijl
Kickboksen kinderen
Thijs v d Brand
 
Thijs v d Brand
Kickboksen
Andrew Houtveen
 
Andrew Houtveen
Hoofdtrainer kickboksen en MMA, BJJ
Ohw Boersma
 
Ohw Boersma
Kickboksen

Brotherhood, integrity and development