FPA Kickboksen in Amersfoort 

Kickboksen komt voort uit het karate taekwondo en boksen en is in de USA en Japan ontwikkeld. Het eeuwenoude Muay Thai is van grote invloed geweest in de ontwikkeling van het Nederlandse kickboks systeem. De combinatie van stoot -en traptechnieken gecombineerd met de knieën en het zogenaamde ‘clinchen’ maken deze full contactsport tot de meest effectieve in de staande vechtsport.

 

Bij FPA heb je de mogelijkheid om te trainen op verschillende niveaus. Zo hebben wij de volgende groepen waarmee je kunt trainen:

- Kickboxgroep jeugd (6 t/m 9 jaar)

- Kickboxgroep jeugd (10 t/m 15 jaar)

- Recreanten groep

- Wedstrijd groep

- Speciale zaktrainingen

 

Bij FPA ben je welkom op elk niveau en train je onder leiding van internationale toptrainers die actief zijn in het wedstrijdcircuit, hetzij zelf als vechter of als coach. Of je nou wil beginnen met kickboksen of al gevorderd bent in de sport. Bij FPA ben je aan het juiste adres!

 

Septemberactie

De zomervakantie is nu toch weer echt voorbij. Tijd om de vakantiekilo’s eraf te trainen en weer lekker fit te worden!

 

Met ons vernieuwde sportschoolconcept en verbeterde lesaanbod kan je er bij FPA helemaal voor gaan! Met het aanbod verschillende vecht- en verdedigingssporten en uitgebreide fitness en bodybuilding faciliteiten is FPA veruit de beste sportschool van midden Nederland.

 

Een goed begin is het halve werk! Daarom krijg je bij een 1-jarig abonnement een gratis Personal Training t.w.v. €50,- cadeau.

 

Schrijf je in voor een proefles en laat jezelf overtuigen!

EEN SELECTIE UIT ONZE TRAINERS 
Ertugrul Bayrak
 
Ertugrul Bayrak
Kickboksen
Anil Cabri
 
Anil Cabri
Boksen, Kickboksen
Jeffrey Dinther
 
Jeffrey Dinther
Kickboksen
Andrew Houtveen
 
Andrew Houtveen
MMA, BJJ, Kickboksen

Brotherhood, integrity and development