FPA Over ons 

FPA: vecht en krachtsport voor iedereen
De sportschool voor iedereen die met plezier wilt trainen en onder professionele begeleiding zichzelf keer op keer wil overtreffen. Of nu je professioneel wilt sporten of dat je als recreant lekker aan de slag wilt in een motiverende sfeer, bij FPA staat de deur voor iedereen open. Dit is mogelijk omdat we het originele sportschool concept hanteren waar persoonlijke groei in elke vorm kan plaatsvinden, ongeacht hoe groot, oud, sterk of klein je bent. Dit bereiken wij omdat onze focus ligt op het verkrijgen van TEAM-successen i.p.v. individuele successen. Mensen en dieren die in een groep werken zijn succesvoller dan individualisten.

There is no “I” in “TEAM”
 
Diversiteit is ons recept
Onder enthousiaste leiding van onze professionele leraren op A-klasse niveau kun je bij de Fight & Power Academy in Amersfoort terecht voor de volgende sporten: Kickboksen, MMA, Gracie Barra BJJ, Grappling, Boksen, Functionele fitness en krachttraining.  In deze lessen staan respectievelijk plezier, veiligheid, en het verkrijgen van persoonlijke progressie centraal. Diversiteit is ons recept! Ook personal training of small-group training in al deze sporten behoort tot de mogelijkheden. Informeer bij [email protected] en kijk op www.graciebarraamersfoort.nl
 
Uniek omdat we origineel zijn
Sporten moet leuk zijn. Door het ervaren van plezier en het creëren van uitdagingen krijgt de sportschool een aanzuigende werking.  Wij willen jou motiveren, beter maken op fysiek, mentaal en sociaal vlak en de normen en waarden van FPA meegeven om zo de wereld een klein beetje beter te maken. Zo bezetten we in één klap een unieke positie in fitnessland. Kom en ervaar het verschil.

 
 
EEN SELECTIE UIT ONZE TRAINERS 
Gisa  ter Haar
 
Gisa ter Haar
Tabata Fun
Jeffrey van der Vaart
 
Jeffrey van der Vaart
Kickboksen
Michel Kragten
 
Michel Kragten
Hoofdtrainer BJJ
Ertugrul Bayrak
 
Ertugrul Bayrak
Kickboksen

Fight and Power-sports for everyone